Notice: Funksjonen wp_add_inline_script ble kalt feil. Ikke bruk <script>-tagger i wp_add_inline_script(). Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 4.5.0.) in /home/6/r/retoreinhald/www/wp-includes/functions.php on line 5865
Tjenester - Velkommen til Reto Reinhald As

Våre tjenester

Dagleg reinhald

Arbeidsplassen bør oppleves som et godt sted å være. Visste du at godt renhold øker trivsel og forbedrer miljøet på arbeidsplassen?

Nedvask

Det er spennende å flytte, men det kan også være litt av en jobb. Man må bl.a gjennom en grundig flyttevask. Vet du hva som forventes?

Innvendig vask

For god trivsel og godt miljø på arbeidsplassen er det viktig å ha det rent og pent i lokalene. Vi kan utføre komplett innvendig vask hos dere!

Vindaugsvask

Rene vinduer er et viktig element da det både øker helhetsinntrykket av bedriftens lokaler, og de ansatte får triveligere arbeidsforhold.

Boning av golv

På daglig basis blir gulv utsatt for belastning og slitasje. Vi har erfaringen som kreves for å tilby deg den beste behandlingen av gulvet i ditt bygg.

Følg oss på sosiale medier

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer